Ευθυγράμμιση & Ζυγοστάθμιση Αυτοκινήτων

Η ευθυγράμμιση συνίσταται στη ρύθμιση των ελαστικών του αυτοκινήτου σας, έτσι ώστε όλοι οι τροχοί να είναι παράλληλοι μεταξύ τους κατακόρυφοι προς το δρόμο, σύμφωνα με τις τεχνικές οδηγίες του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας. Τρεις βασικές γωνίες συνιστούν την σωστή ευθυγράμμιση: η κάμπερ, η κάστερ και η σύγκλιση ή απόκλιση.

Τροχοί χωρίς ευθυγράμμιση μπορούν να προκαλέσουν δυσκολία στο συνολικό χειρισμό του οχήματος. Η ευθυγράμμιση των τεσσάρων τροχών είναι απαραίτητη για πολλούς οδηγούς, ιδίως εκείνων που έχουν κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Οι τροχοί μπορεί να χάσουν την ευθυγράμμισή τους κατά τη διάρκεια ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος ή απλά από ένα χτύπημα σε ανωμαλίες του δρόμου, όπως λακκούβες ή κράσπεδα. Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που μας ειδοποιούν για μια επικείμενη ευθυγράμμιση στους τέσσερις τροχούς, όπως για παράδειγμα το τράβηγμα του τιμονιού έντονα σε μία πλευρά ή η ανομοιόμορφη φθορά των ελαστικών.

Η σωστή ευθυγράμμιση των τροχών παρέχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κόστους των καυσίμων, καθώς οι τροχοί που έχουν ευθυγραμμιστεί σωστά προσφέρουν σημαντικά λιγότερη αντίσταση κύλισης. Ευθυγραμμίσεις ρουτίνας στους τροχούς εμποδίζουν επίσης δυσανάλογη φθορά των ελαστικών, έτσι ώστε τα ελαστικά σας να διαρκέσουν περισσότερο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια ευθυγράμμιση των τεσσάρων τροχών με το πιο σύγχρονο μηχάνημα που υπάρχει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Image Gallery