Καινούργια Ελαστικά Φορτηγών

Η άνεση είναι ένα σημαντικό κριτήριο για τους επαγγελματίες του δρόμου και ένας τομέας όπου ο ρόλος των ελαστικών είναι κρίσιμος. Τα ελαστικά των μεγάλων μαρκών, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν σωστή πίεση, είναι φτιαγμένα για να απορροφούν κραδασμούς και κάθε είδους ανωμαλία του οδοστρώματος.

Η άνεση είναι άλλωστε μεταξύ των κριτηρίων που αξιολογούνται στις δοκιμές των επιδόσεων. Το γεγονός ότι ένα ελαστικό είναι "χαμηλής αντίστασης στην κύλιση" δεν έχει σημασία. χάρη στα μίγματα γόμας, στο σχεδιασμό και στα υλικά του σκελετού, ένα ελαστικό χαμηλής αντίστασης προσφέρει επίσης και υψηλό επίπεδο άνεσης. Υπό την προϋπόθεση να χρησιμοποιείται σωστά, διότι η άνεση της οδήγησης δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα των ελαστικών.

Εξίσου σημαντικό είναι ο τράκτορας και το επικαθήμενο να φέρουν ελαστικά σε καλή κατάσταση, με σωστή πίεση και το φορτίο να είναι κατανεμημένο ομοιόμορφα και σταθεροποιημένο στο εσωτερικό του επικαθήμενου.

Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου συμφωνούν: η τιμή των καυσίμων έχει μεγάλο μερίδιο στα έξοδα της επιχείρησης. Και είναι αλήθεια: μόνο αυτά, αντιστοιχούν μέχρι και το 30% των εξόδων* μιας μεταφορικής εταιρίας. Όλες λοιπόν οι λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση καυσίμου ενός οχήματος, είναι ευπρόσδεκτες!

Σε αυτό τον τομέα, η επιλογή ελαστικών παίζει ένα σημαντικό ρόλο, παρόλο που συχνά το αγνοούμε.

Αλλά μέχρι που; Υπό ποιες συνθήκες; Και πώς να βγάλουμε άκρη από την τεράστια προσφορά ελαστικών που υπάρχει σήμερα;

Σε αυτές τις ερωτήσεις αλλά και σε άλλες, έχει στόχο να απαντήσει το κατάστημά μας.

Σας προσφέρουμε εξειδικευμένη γνώση και μεγάλη ποικιλία για να βρούμε αυτό που ψάχνετε μέσω της συνεργασίας μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, όπως Michelin, Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Continental και πολλές άλλες.