ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ CLUB PRO BY MICHELIN

Αγαπητέ Πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών CLUB PRO by Michelin.


Ο προμηθευτής, Sodexo, αποφάσισε να κλείσει την πλατφόρμα επιβράβευσης του σε όλη την Ευρώπη, κι έτσι, όπως μόλις μας ανακοίνωσαν, δεν έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν πλέον το πρόγραμμα μας.

Αναγκαζόμαστε επομένως, εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, να διακόψουμε την παροχή του προγράμματος επιβράβευσής μας προσωρινά.

Θεωρούμε ότι οφείλουμε να σας υποστηρίξουμε προκειμένου να αξιοποιήσετε όλα τα εναπομείναντα προνόμια πριν την διακοπή του προγράμματος και να διασφαλίσουμε μία ομαλή μετάβαση.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τον σχεδιασμό για τη διακοπή του προγράμματος, καθώς και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των πόντων/καρτών σας:


1. Όλα τα τιμολόγια που εκδόθηκαν έως την 30η Σεπτεμβρίου, εάν έχουν καταχωρηθεί εντός της περιόδου καταχώρησης των 30 ημερών θα γίνονται αποδεκτά.
2. Οι νέες Προπληρωμένες Κάρτες Sodexo δεν θα μπορούν να παραγγελθούν μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.
3. Η λειτουργία επαναφόρτιση Κάρτας θα είναι διαθέσιμη έως την 12η Οκτωβρίου. Έτσι θα έχετε χρόνο ώστε να μετατρέψετε τους εναπομείναντες πόντους σε χρήματα στην ενεργή κάρτα σας. Μετά την ημερομηνία αυτή μπορείτε να καταναλώσετε του εναπομείναντες πόντους σας σε διάφορα άλλα αντικείμενα από τον Κατάλογο Δώρων.
4. Το πρόγραμμα CLUB PRO by Michelin θα παύσει οριστικά στις 14 Δεκεμβρίου.
§  Καταναλώστε τους εναπομείναντες πόντους σε αντικείμενα από τον Κατάλογο Δώρων πριν από τις 14 Δεκεμβρίου.
§  Καταναλώστε τα εναπομείναντα χρήματα των καρτών σας πριν από τις 14 Δεκεμβρίου.

Στη Michelin εργαζόμαστε εντατικά προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, από τα προϊόντα που παρέχουμε έως τα συστήματα επιβράβευσής μας. Σε αυτό το πλαίσιο, θα λανσάρουμε σύντομα νέες εμπειρίες.

Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε ελκυστικές προωθητικές ενέργειες στο άμεσο μέλλον.

Με εκτίμηση
Michelin Team