Εταιρεία

Στο κατάστημά μας με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μπορείτε να βρείτε τμήμα φορτηγών με τέσσερις (4) ράμπες με τελευταίου τύπου μηχανήματα ευθυγράμμισης-ζυγοστάθμισης & τζογόμετρο, τμήμα επιβατικών με έξι (6) ράμπες με τελευταίου τύπου μηχανήματα ευθυγράμμισης-ζυγοστάθμισης, αναρτήσεις & ελεγχο κτεο, μονάδα αναγόμωσης ελαστικών για φορτηγά καθώς επίσης και γενικό συνεργείο αυτοκινήτων.

Το νέο μας απόκτημα και καμάρι είναι το VIS POLISH,το μοναδικό στην Ευρώπη αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα για το γυάλισμα των ζαντών αλουμινίου φορτηγών & λεωφορείων το οποίο ξαναδίνει στις ζάντες του οχήματος σας αστραφτερή όψη που διαρκεί.

Το κατάστημά μας διαθέτει όλες τις μάρκες και τύπους ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, μοτοσυκλέτες και συρόμενα οχήματα που επιθυμείτε.

Η πολύχρονη πείρα μας στον τομέα των ελαστικών μας κάνει μια από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις πάντα στην διάθεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και ευέλικτη με τις τρεις (3) κινητές μονάδες εξυπηρέτησης.

Video Gallery